
GOD TIL KORTISOL TYPER OG SEROTONINBOOST
En cremet og næringsrig kirsebæris lavet på banan, kirsebær og gedemælksyoghurt, perfekt som snack eller dessert.
Fyldt med fibre, protein og sunde fedtstoffer, der støtter både humør og hormonbalance.
DET SKAL DU BRUGE
-
2 modne bananer
-
1 kop frosne kirsebær (uden sten)
-
1 kop gedemælksyoghurt
-
1/4 kop mandelmælk (eller anden mælk)
-
2 spsk honning (valgfrit)
-
1 tsk vaniljeekstrakt
-
2 spsk hakkede mandler
SÅDAN GØR DU
-
Skær bananerne i skiver og frys dem i mindst 4 timer.
-
Blend de frosne bananskiver, kirsebær, gedemælksyoghurt, mandelmælk, honning og vaniljeekstrakt, indtil blandingen er glat og cremet.
-
Rør de hakkede mandler i for ekstra tekstur og næring.
-
Hæld blandingen i en frysesikker beholder og frys i mindst 4 timer, indtil isen er fast.
-
Tag isen ud 10 minutter før servering, så den blødgør lidt.
-
Scoop og server med friske kirsebær eller ekstra hakkede mandler på toppen.
Tips til varianter
-
Tilføj tryptofanrige ingredienser som chiafrø eller græskarkerner for ekstra næring.
-
Juster sødmen efter smag – brug fx honning, agavesirup eller ahornsirup.
Kommentarer